Rent a Car Prishtina gjendet ne aeroportin e Prishtines “Adem Jashari”, kjo kompani ofron lloje te ndryshme te veturave me sigurim full kasko. Llojllojshmeria e modeleve te veturave mundeson plotesimin e kerkesave e te gjitha shtresave. Punojne 24/7 dhe ofrojne sherbime te shpejta dhe jo te komplikuara, mbi te gjitha ne rast aksidenti Rent a Car Prishtina vepron me nje shpejtesi te madhe.
Rent a Car Prishtina veqohet edhe per modelet me reja te veturave te markave te ndryshme.

+38345445533 +41345410000 � +38344240383
Pristina International Airport Adem Jashari
Email info@rentacar-prishtina.com