Veleshta Reisen

LocationZurich
Status Closed nowOpens at 9:30 AM today

Veleshta Reisen është e specializuar për udhëtime Charter me Aeroplan nga Zvicra për në Maqedoni -(SHKUP dhe OHËR) si dhe për Kosovë-Prishtinë.

Njëherit Veleshta Reisen ju ofron edhe udhëtime komfore me autobusë në linjat e rregullta Zvicër – Maqedoni dhe anasjelltas.