Cmimore

  1. Home
  2. Cmimore
Filter

Të nderuar shfrytëzues,

Ju paraqesim ofertën tonë për reklamim në numrin e ri te “Libri i Artë” 2018/2019.

Firma juaj do të prezentahoet në:

  • Katalogun e ri
  • Në ueb faqen tonë
  • Në Facebook.com, faqen tonë oficiale me mbi 1 milion vizitues
  • Në ueb portalin www.faktiditor.info (maksimum 1 muaj)

Në katalog mund t’i gjeni të gjitha informatat për kompanitë, të seleksionura sipas veprimtarisë, emrit dhe vendit. Edicioni i përgjithshëm distribuohet pa pagesë nëpër vendbanimet e shqiptarëve, në shoqata të ndryshme dhe gjithkund ku frekuentohen shqiptarët në Zvicër, me cka e bënë maksimalisht të pashëm reklamën tuaj deri tek shfrytëzuesit.

Ekipi ynë i marketingut është në dispozicion gjatë zgjedhjes së vendit, veprimtarisë dhe dizajnit grafik për reklamën e firmës suaj, me qëllim që t’u sigurojmë reklamë të suksesshme me cmime të volitshme.

“Libri i Artë” ju ofron promovim të biznesit tuaj 365 ditë në vit, 7 ditë në javë, 24 orë në ditë …